facebookscript

Cum platesc

Ramburs (numerar la curier)

Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in momentul livrarii.
Acest serviciu are o taxa financiara de 7 RON. 
Rambursul este taxa financiara perceputa de curier pentru efectuarea acestui serviciu. 
Eliberarea chitantei se face de catre firma de curierat.
 
Transfer bancar, Depunere in cont

La inregistratrea comenzii aveti posibilitatea sa alegeti plata prin banca. Plata se face in baza facturii proforma emise de catre SC ELESAN SERV COM S.R.L., dupa confirmarea disponibilitatii produselor. In cazul in care nu aveti cont bancar, puteti efectua depunere in contul SC ELESAN SERV COM S.R.L..
SC ELESAN SERV COM S.R.L. va pune la dispozitie urmatoarele conturi:
  • RO48BACX0000000248305000 – UNICREDIT BANK
Factura proforma este valabila 2 zile de la emitere, iar livrarea produselor se efectueaza dupa intrarea in contul SC ELESAN SERV COM SRL a sumei aferente.
Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dumneavoastra, trebuie ca pe ordinul de plata sa fie mentionat numarul facturii proforma.
Plata prin transfer bancar efectuata in numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscala trebuie facuta doar din contul respectivei Persoane Juridice.

Online cu card bancar prin EuPlatesc.ro (Visa/Maestro/Mastercard)
 
Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. 
 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 
 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard 
Marcile noastre

Calitate garantata

Livrare gratuita peste 6000 lei

Returnare rapida